Σύστημα αποθήκευσης τοίχου

Κατασκευάστε ένα έξυπνο σύστημα αποθήκευσης τοίχου από ανακυκλωμένα ρολά από το χαρτί υγείας για την οργάνωση μολυβιών, πινέλων και άλλων εξαρτημάτων. 
κατασκευές, χειροτεχνίες, ρολό χαρτί υγείας, ανακύκλωση, οικολογικές κατασκευές, μολυβοθήκη,

Υλικά και εργαλεία:
  • 8-16 ρολά από το χαρτί υγείας. 
  • Ένα χαρτόκουτο συσκευασίας. 
  • Ψαλίδι.
  • Ρευστή κόλλα. 
  • Χάρακας.
  • Μολύβι.
  • Ένα κομμάτι σκοινί (περίπου 30cm μήκος)
Οδηγίες
1. Βρες ένα μεγάλο χαρτόκουτο συσκευασίας. Τέτοια χαρτόκουτα μπορείς να βρείς στους κάδους απορριμάτων ή έξω από τα σούπερ μάρκετ. 
χάρτινο κουτί, χαρτόκουτο,2. Ξεδίπλωσε το χαρτόκουτο προσεκτικά, ξεκολλώντας τις επιφάνειες που είναι ενωμένες. Με το ψαλίδι, κόψε μια μεγάλη ορθογώνια επιφάνεια, όπως φαίνεται στην εικόνα.
ανάπτυγμα κουτιού

3. Πάρε έναν κύλινδρο και πίεσε τον, ώστε να γίνει επίπεδος.

4. Σφράγισε με το συρραπτικό, το ένα άνοιγμα. Βάλε 3-4 συρραπτικά.

5. Βάλε κόλλα στην μια πλευρά του κυλίνδρου και κόλλησε τον στην άκρη της χάρτινης πινακίδας.

6. Άφησε αρκετό κενό στην επάνω πλευρά της πινακίδας.

7. Κόλλησε περισσότερες θήκες, δημιουργώντας κάθετες και οριζόντιες σειρές. Σε περίπτωση που περισσεύει χαρτόνι από το πλάι και από κάτω κόψε με το ψαλίδι το περίσσευμα αφού πρώτα τραβήξεις βοηθητικές γραμμές με το μολύβι και το χάρακα.

8. Κόψε ένα κομμάτι σκοινί (περίπου 30-40cm μήκος). Γύρνα την πινακα ανάποδα. Στερέωσε τον σπάγγο με συρραπτικό στην άκρη της πινακίδας.

9. Δέσε κόμπο τον σπάγγο γύρω από το συρραπτικό.

10. Δέσε την άλλη άκρη του σπάγγου στην άλλη άκρη της πινακίδας.

11. Το σύστημα αποθήκευσης τοίχου είναι έτοιμο. Μπορείς να το κρεμάσεις στον τοίχο για να αποθηκεύεις μολύβια, ψαλίδια, χάρακες, κ.α.
χειροτεχνίες, κατασκευές, ρολά χαρτί υγείας, χάρτινα ρολά, παιδικές χειροτεχνίες, μολυβοθήκη, παιδικές κατασκευές, χειροτεχνίες για το σχολείο, κατασκευές για το σχολείο,

Αντλώντας έμπνευση από το βιομηχανικό σχεδιασμό. 
Οι σχεδιαστές προϊόντων προσπαθούν να δημιουργήσουν αντικείμενα που εκτός από όμορφα είναι και πρακτικά. Τα σύγχρονα βιομηχανικά προϊόντα μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή έμπνευσης για τους μικρούς χειροτέχνες. Δείτε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα συστήματα αποθήκευσης μικροαντικειμένων στον τοίχο, σχεδιασμένα από επαγγελματίες βιομηχανικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. 
  • Uten.Silo από την Dorothee Becker. Το προϊόν έχει θήκες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και μεταλλικούς γάντζους. Μπορεί να τοποθετηθεί στο γραφείο, στην κουζίνα, στο παιδικό δωμάτιο, στο εργαστήριο για την αποθήκευση και οργάνωση μικροαντικειμένων.

design συστήματα αποθήκευσης, αποθήκευσης στο τοίχο, κρεμαστό στο τοίχο, ράφια,


  • Suburbia από τους Note design studio. Το αντικείμενο μοιάζει με μια μικρή πόλη από ψηλά, καθώς το κάθε κουβούκλιο μοιάζει με στέγη σπιτιού. 
design συστήματα αποθήκευσης, αποθήκευσης στο τοίχο, κρεμαστό στο τοίχο, ράφια, ιδέες αποθήκευσης στον τοίχο


  • Cuppo από τους Ideaco, είναι ένα μικρό δοχείο που μπορεί να κολλήσει 
ανάρτηση στον τοίχο, αποθήκευση στον τοίχο


1 σχόλιο: