Έπιπλα κουκλόσπιτου: Τραπέζι με κεντρικό πόδι

Οι χειροτεχνίες από άχρηστα υλικά, δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία και την επινοητικότητά τους. Τα παιδιά μπορούν να σκεφτούν πολλούς τρόπους να αξιοποιήσουν άχρηστα υλικά που συνήθως καταλήγουν στην ανακύκλωση ή στα σκουπίδια, όπως είναι τα χαρτόνια από τις κούτες, τα ρολά από το χαρτί υγείας ή το χαρτί τουαλέτας, τα πλαστικά μπουκάλια και τα πλαστικά καπάκια.

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να φτιάξετε ένα τραπέζι με κεντρικό πόδι. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τις χάρτινες καρέκλες. 

Τα μικρά παιδιά παίζουν πολύ με κούκλες και κουκλόσπιτα. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να προσπαθήσετε να φτιάξετε τα πάντα μόνοι σας, χρησιμοποιώντας χαρτόνια, ρολά από το χαρτί κουζίνας και άλλα άχρηστα υλικά.
κατασκευές για κούκλες, έπιπλα για κούκλες, χάρτινα έπιπλα, έπιπλα από χαρτί, έπιπλα από χαρτόνι, παιχνίδια από χαρτόνι, έπιπλα για κουκλόσπιτο,

Υλικά και εργαλεία για την παιδική χειροτεχνία:
  • Ρολό από το χαρτί υγείας. 
  • Ένα κομμάτι χαρτόνι. 
  • Ψαλίδι.
  • Κόλλα. 
Οδηγίες:
1. Με το ψαλίδι, κόψε ένα λεπτό δακτύλιο από τον κύλινδρο για να μειώσεις το ύψος του.

2. Κόψε ένα κομμάτι από χαρτόκουτό είτε από απλό χρωματιστό χαρτόνι. Βάλε κόλλα στο χείλος του κυλίνδρου και κόλλησε τον κύλινδρο στο χαρτόνι.

3. Περίμενα να κολλήσουν καλά τα κομμάτια μεταξύ τους. Το τραπέζι είναι έτοιμο

Η χειροτεχνία για παιδιά είναι έτοιμη. Για την κατασκευή χρειάστηκαν λίγα υλικά που συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια, όπως ρολά από το χαρτί υγείας και χαρτόνια από κούτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου